Episodes

(sarja)
  • Yhdysvallat Episodes
Traileri 9
Yhdysvallat / Yhdistynyt kuningaskunta, (2011–2017), 19 h 54 min (Pituus: 27–30 min)

TV-sarjan luojat:

Jeffrey Klarik, David Crane

Käsikirjoitus:

David Crane, Jeffrey Klarik

Kuvaus:

Rob Kitzmann

Sävellys:

Mark Thomas, Oli Julian

Näyttelijät:

Matt LeBlanc, Stephen Mangan, Tamsin Greig, John Pankow, Kathleen Rose Perkins, Mircea Monroe, Daisy Haggard, Genevieve O'Reilly, Jacob Anderson (lisää)
(lisää ammatteja)

Suoratoistopalvelut (2)

Kaudet(5) / Jaksot(41)

Juonikuvaukset(1)

Onnellinen aviopari, Sean ja Beverly, ovat luoneet huippusuositun brittiläisen draamasarjan. Heidät onnistutaan puhumaan ympäri, ja niinpä he muuttavat Los Angelesiin tekemään uusintaversion menestyssarjastaan. Pian selviää että kanavapäällikkö ei ole edes nähnyt heidän alkuperäistä sarjaansa. Sen lisäksi heidät pakotetaan ottamaan Matt LeBlanc päärooliin. Mattin häärätessä mukana Sean ja Beverly ovat pian mutkikkaassa kolmiodraamassa, joka uhkaa sekä heidän TV-sarjansa onnistumista, että myös heidän avioliittoaan! (PAN Vision Publishing)

(lisää)

Videot (58)

Traileri 9

Arvostelut (1)

Jenda 

kaikki käyttäjän arvostelut

suomi Matt LeBlanc -parka todella vainuaa huonot sarjat ja Tamsin Greig on tylsä ilman Dylan Morania. Tämä ei todellakaan nosta heitä takaisin eliitin joukkoon. Sarja on toivottoman tylsä. Matt näyttelee hahmoa aivan kuten Joeya, paitsi että hahmo on lisäksi täysi juntti. Luovutan neljän jakson jälkeen. ()

Kuvagalleria (950)