Blue Bloods

(sarja)
Elokuvaklippi 41
Yhdysvallat, (2010–2024), 208 h 8 min (Pituus: 40–44 min)

TV-sarjan luojat:

Mitchell Burgess, Robin Green

Sävellys:

Mark Snow, Rob Simonsen

Näyttelijät:

Donnie Wahlberg, Bridget Moynahan, Len Cariou, Tom Selleck, Will Estes, Amy Carlson, Tony Terraciano, Andrew Terraciano, Nicholas Turturro (lisää)
(lisää ammatteja)

Suoratoistopalvelut (1)

Kaudet(14) / Jaksot(293)

Juonikuvaukset(1)

New Yorkin poliisipäälliköllä Frank Reaganilla (Tom Selleck) on monta ylpeydenaihetta, joista kaikkein tärkein on perhe. Vanhin poika Danny (Donnie Wahlberg) on neuvokas ja kokenut etsivä, joka hoitaa aina homman ? vaikka joutuukin silloin tällöin venyttämään sääntöjä. Apulaissyyttäjänä toimiva tytär Erin (Bridget Moynahan) on tuore yksinhuoltajaäiti, joka puolustaa kiihkeästi lain kirjainta ja yrittää ohessa kasvattaa tytärtään. Reaganin nuorin poika Jamie (Will Estes) värväytyi juuri rivipoliisiksi huolimatta siitä, että hänellä on oikeustieteen tutkinto Harvardin yliopistosta. Reaganit ovat ylpeitä lainvalvontaperinteistään, mutta heillä on myös tapana järkyttää ympäristöään. Näin teki myös Frankin isä Henry (Len Cariou), suorasukainen entinen poliisipäällikkö, jonka ura päättyi jyrkkien mielipiteiden esittämiseen. Tämä unohtumaton Blue Bloods -sarjan ensimmäinen tuotantokausi kertoo poliiseista, joille poliisina oleminen ei ole vain työtä. (Paramount Home Ent. Fin.)

(lisää)

Videot (158)

Elokuvaklippi 41

Arvostelut (1)

Jenda 

kaikki käyttäjän arvostelut

suomi Sarjan hyvä puoli ovat mielestäni ennen kaikkea hyvin valitut näyttelijät, joita ilman kyseessä olisi perus keskitason juttu. Olisi kiva, kun eivät koko ajan jauhaisi moraalisia kysymyksiä, etenkin lounaat ovat jo vähän liikaa. ()

Kuvagalleria (2 461)