Legend of the Seeker

(sarja)
Yhdysvallat, (2008–2010), 32 h 10 min (Pituus: 43–45 min)

Perustuu:

Terry Goodkind (kirja)

Sävellys:

Joseph LoDuca

Näyttelijät:

Craig Horner, Bridget Regan, Bruce Spence, Craig Parker, Jay Laga'aia, Tabrett Bethell, Tania Nolan, Jessica Marais, Jessica Chapnik (lisää)
(lisää ammatteja)

Kaudet(2) / Jaksot(44)

Juonikuvaukset(1)

Take a coming-of-age journey with The Seeker as he joins forces with a mysterious woman and a wise, powerful wizard to combat Darken Rahl, the demonic sorcerer intent on taking over the world. In the ultimate battle between good and evil, who will answer destiny's final call? (jakelijan virallinen teksti)

Arvostelut (2)

NinadeL 

kaikki käyttäjän arvostelut (tähän sarjaan)

englanti Audiences raised on Renaissance Pictures can't wait for just one Spartacus every ten years, so I'm slowly reassessing my position and looking under the hood of a series that ultimately proves to be a solid friend to Hercules and Xena. ()

Jenda 

kaikki käyttäjän arvostelut

suomi Terry Goodkindin synkkä fantasia täynnä julmaa väkivaltaa ja naturalismia on joutunut Disneyn raiskaamaksi ja mössäämäksi televisiosarjaksi, jolla ei ole kirjan kanssa juuri mitään yhteistä, ja kaikki vain siksi, että sen saisi venytettyä noin 20 jaksoon, joita voi näyttää iltapäivällä kotiin palaaville koululaisille. Lopputuloksena on lasten seikkailusarja, joka on vain hitusen parempi kuin Xena ja kumppanit. Myönnetään pois, että kaikki me olemme näitä katselleet esiteini-ikään saakka. Goodkindin lukijoita tämä ei takuulla miellytä, sillä katsomiskokemus on heille henkistä kidutusta ja aivopesua. Eläköön raha, mutta mitä muuta olisi voinut Disneyltä odottaa? Pahimman pettymyksentunteen hälvettyä saatan antaa paremman arvion. UPDATE: Koko kauden katsottuani päädyin siihen tulokseen, että itsenäisenä sarjana on tämä suhteellisen laadukas ja viihdyttävä, vaikka tarina onkin typistetty. Olen silti edelleen harmissani siitä, että yksittäisiä kirjan näkökantoja se käsittelee jokseenkin ajattelemattomasti, mikä johtaa sinänsä kyllä onnistuneeseen ja kiinnostavaan, mutta epäaitoon päätökseen kaudelle. Eniten jäin kuitenkin kaipaamaan Richardin ja Kahlanin suhteen syvällisempää käsittelyä. ()