Shark

(sarja)
  • Yhdysvallat Shark
Traileri
Rikos / Draama / Mysteeri
Yhdysvallat, (2006–2008), 27 h 40 min (Pituus: 42–44 min)

TV-sarjan luojat:

Ian Biederman

Näyttelijät:

James Woods, Danielle Panabaker, Sophina Brown, Sarah Carter, Jeri Ryan, Henry Simmons, Damaine Radcliff, Kevin Pollak, Mini Anden, Sam Page (lisää)
(lisää ammatteja)

Kaudet(2) / Jaksot(38)

Juonikuvaukset(1)

Vain voitolla on merkitystä – ja hän voittaa aina. Häikäilemätön puolustusasianajaja Sebastian Stark (Oscar®-ehdokas James Woods) on luonut uransa rikkoen sääntöjä, manipuloimalla järjestelmää, nöyryyttäen syyttäjiä - ja vapauttaen suurrikollisia. Kun Starkilla on yhtäkkiä viattoman naisen verta käsissään, hän tekee täyskäännöksen ja ottaa vastaan pestin Los Angelesin syyttäjänviraston rikosyksikössä. Hän johtaa lupaavaa mutta kokematonta nuorten syyttäjien tiimiä – ja tekee nyt kaikkensa oikeuden eteen! (SF Film Fin.)

(lisää)

Videot (1)

Traileri

Arvostelut (1)

Jenda 

kaikki käyttäjän arvostelut

suomi Otaksun, ja huomaan muidenkin niin tekevän, että sarjan tarkoituksena on herättää katsojassa mielleyhtymä päähenkilöstä jonkinlaisena Gregory Housen juristiversiona. Toisin kuin Housesta tästä kuitenkin puuttuu jotakin. Jos suon tekijöille anteeksi heidän aikeensa ratsastaa sarkastisen menestyssarjan aallonharjalla, on kyseessä suhteellisen onnistunut yritys kuvata uusi lakisarja. ()

Kuvagalleria (68)