Aurora

Traileri

Juonikuvaukset(1)

Aurora käyttää päivänsä parhaan kaverinsa kanssa kynsiä taiteillen ja yöt juhlien railakkaasti. Erään illan päätteeksi hän tapaa arktisella nakkikioskilla Darianin, joka yllättäen pyytää Auroraa pelastamaan henkensä. Darianin on löydettävä suomalainen vaimo saadakseen itselleen ja tyttärelleen turvapaikan Suomesta. Aurora vastaa kosintaan kieltävästi - Auroralla on tarpeeksi omiakin ongelmia ja aivan muita suunnitelmia elämälleen. Auroran mieli kuitenkin muuttuu, kun hän tapaa Darianin suloisen kahdeksanvuotiaan tyttären. Aurora suostuu auttamaan Dariania ja ryhtyy etsimään hänelle vaimoehdokkaita. Samalla kun Darian tutustuu mitä erilaisimpiin ehdokkaisiin, Auroran ja Darianin välit lämpenevät. Lopulta Auroran omat ongelmat kasautuvat ja Darianille löytyy täydellinen vaimoehdokas- mutta tekeekö täydellinen onnelliseksi ja voiko rakkautta paeta loputtomiin? (Nordisk Film Fin.)

(lisää)

Videot (5)

Traileri

Arvostelut (2)

Jenda 

kaikki käyttäjän arvostelut

suomi Auroralla on alkoholiongelma, minkä lisäksi hän on asunnoton isänsä (alkoholista johtuvien) vuokrarästien vuoksi. Erään känni-illan päätteeksi Aurora kohtaa paikallisella grillikioskilla turvapaikanhakijana Suomeen tulleen Darianin, jonka täytyy joko mennä naimisiin tai kuolla saadakseen tyttärelleen oleskeluluvan, ettei tämä joutuisi palaamaan Iraniin. Darian pyytää Auroraa auttamaan vaimon etsinnässä, ja näin saa alkunsa klassinen romanttinen komedia, jossa amerikkalaisten tekemänä olisi kyse perijästä, joka pääsee käsiksi rikkauksiinsa vasta naimisiin mentyään ja kauniista, mutta kainosta tytöstä, johon perijä rakastuu. Lisäksi mukana on Pretty Womanin vastaanottovirkailijan tyyppinen kiltti setä lääkäri-Tiinan ja hänen miehensä Juhan ominaisuudessa. Amerikkalaisesta nyyhkyleffasta poiketen suomalaista lisäarvoa tarinaan tuo se, että molemmat päähenkilöt ovat uskomattomia luusereita, mikä onkin oiva kasvualusta hyville vitseille. Elokuva on varsin kliseinen, mikä toisinaan saattaa olla juuri sitä mitä ihminen kaipaa. [Rakkautta&Anarkiaa 2019] ()

POMO 

kaikki käyttäjän arvostelut

englanti “A nice film for people” about an unlikely love full of obstacles (of course) between a vain, troublemaking Finnish woman and a nice Iranian immigrant (with a daughter). Aurora is a cliché with a heart that makes fun of Finnish customs. [Helsinki IFF] ()

Mainos

Kuvagalleria (12)