Sorjonen - Série 2

(kausi)
Suomi, 2018, 9 h 50 min (Pituus: 57–60 min)

TV-sarjan luojat:

Miikko Oikkonen

Käsikirjoitus:

Paula Mononen, Antti Pesonen

Sävellys:

Brian Batz, Kaspar Kaae

Näyttelijät:

Ville Virtanen, Anu Sinisalo, Matleena Kuusniemi, Kristiina Halttu, Ilkka Villi, Olivia Ainali, Lenita Susi, Matti Laine, Janne Virtanen, Max Bremer (lisää)
(lisää ammatteja)

Jaksot(10)

Juonikuvaukset(1)

Ensimmäisellä kaudella rikossarja Sorjosen huippututkija Kari Sorjonen (Ville Virtanen) muutti perheineen Lappeenrantaan saadakseen lisää aikaa perheelleen ja mukavampia rikoksia ratkaistavakseen. Toiveet helpommasta elämästä kääntyivät pian painajaiseksi. FSB:n Lena Jaakkola (Anu Sinisalo) saapui rajan yli Suomeen etsimään teini-ikäistä tytärtään ja poltti samalla siltansa Venäjälle. Hän pakeni omaa painajaistaan ja löysi uuden alun rajakaupungista. Kenenkään menneisyys ei kuitenkaan ole koskaan siellä, minne sen jätimme. Sorjonen ja Jaakkola huomaavat tämän, kun Lenan tytär Katia (Lenita Susi) saa puhelun isältään pietarilaisesta vankilasta. Kohta Lena ja Katia ovat hengenvaarassa ja Sorjonen saa vastaansa rikollisen, jollaista Suomessa ei ole ennen nähty.

Toisella kaudella Sorjonen kollegoineen Vakavien rikosten erikoisyksikössä VARE:ssa saavat tutkittavakseen viisi uutta rikosta (Viiden sormen harjoitus, Kevätuhri, Kissan kehto, Verenneito ja Varjoa vailla) ja rajaseudun tapahtumia seurataan kahden perheen näkökulmasta: Sorjosten ja Jaakkoloiden. (YLE)

(lisää)

Arvostelut (1)

Necrotongue 

kaikki käyttäjän arvostelut (tähän sarjaan)

englanti The second season was weirdly unbalanced. The opening miniseries was quite disappointing. The following three excellent cases managed to make up for that, but then the two final episodes weren’t exactly impressive either. Still, the decent middle part convinced me that the creators still have it in them, and I'll definitely check out season three. 4*- ()

Kuvagalleria (31)