Outlander - Främlingen - Série 4

(kausi)
Traileri
Yhdysvallat, (2018–2019), 13 h 6 min (Pituus: 57–64 min)

TV-sarjan luojat:

Ronald D. Moore

Perustuu:

Diana Gabaldon (kirja)

Sävellys:

Bear McCreary

Näyttelijät:

Caitríona Balfe, Sam Heughan, Ed Speleers, César Domboy, Lauren Lyle, James Allenby-Kirk, Tim Downie, John Bell, Leon Herbert, Rainer Sellien (lisää)
(lisää ammatteja)

Suoratoistopalvelut (2)

Jaksot(13)

Juonikuvaukset(1)

Claire Fraserin ja hänen skottimiehensä Jamien aikamatka halki historian jatkuu. Ianin pelastaminen ja pako Jamaicalta onnistui. Neljännen kauden alkaessa pieni skottijoukko on ajautunut uuteen maailmaan. He ovat keskellä nykyisen Yhdysvaltain varhaisia vaiheita ja sisällissodan puhkeamiseen on aikaa vain muutama vuosi. Yksi sen syttymisen syistä oli orjien pitäminen ja kohtelu, mitä erityisesti Clairen on vaikea sietää. Amerikan itärannikolle on perustettu brittisiirtokuntia ja kruunu on antanut lupauksen, että jokainen vapaa mies saa uudelta mantereelta palan maata raivattavakseen, mutta vielä ei varsinainen ryntäys ole käynyt yli maan. Siitä syntyy suuri amerikkalainen unelma. Kuten Claire hyvin tietää, maa ei ole oikeasti vieraan vallan jaettavissa ja uudisasutus vie jalansijaa alkuperäisasukkailta, intiaaneilta. Siitä on tulossa ikäviä seurauksia. Clairen ja Jamien on tarkoitus palata takaisin Skotlantiin, kunhan muuan arvokas rubiini on realisoitu. Kohtalo, tai pikemminkin väärin kohdennettu luottamus, kuitenkin sotkee suunnitelmat. Voisiko uusi maailma tarjota Clairelle ja Jamielle yhteisen tulevaisuuden? Ainakin he olisivat samalla mantereella kuin tyttärensä Brianna, joka elää 1970-luvun Bostonissa ja hakee yhä kiihkeästi merkkejä vanhempiensa elämästä, tukenaan skottiystävänsä, historioitsija Roger Wakefield. (YLE)

(lisää)

Videot (1)

Traileri

Arvostelut (1)

NinadeL 

kaikki käyttäjän arvostelut (tähän sarjaan)

englanti Season 4 is based on "Drums of Autumn" and gives us Claire and Jamie's stories from America. It's not exactly easy to get used to a completely new environment after the hardships of Europe. Not to mention the fact that it used to be all based on the feel of a female Highlander, but now it's a full-on Angelique (in Quebec). Most importantly, this is Brianna’s first role, and her Roger, Claire, and Jamie are already playing the roles of a generation with their best behind them and not many prospects ahead of them. Their strong romance thus can't be the reason to keep coming back to Outlander. That’s too bad. But of course the saga continues. ()

Kuvagalleria (317)