Suoratoistopalvelut (2)

Juonikuvaukset(1)

Kuusi toisilleen tuntematonta ihmistä herää suljettuna käsittämättömään kammioon. Kukaan heistä ei tiedä, miksi tai miten he ovat sinne joutuneet, miksi tällainen rakennus ylipäätänsä on olemassa ja kuka tämän kaiken takana oikein on. Nopeasti he kuitenkin oppivat, että kammio on osa valtavaa labyrinttiä, jossa samanlaiset kuutionmuotoiset huoneet seuraavat - kenties loputtomasti - toisiaan. Osa huoneista on turvallisia, osassa on pirullisen kekseliäitä ansoja. Ulospääsyä ei ole.
Labyrinttiin suljetuilla ihmisillä tuntuu kaikilla olevan oma tarkoituksensa. Quentin on fyysisesti joukon vahvin, etevä poliisimies, jolla on luontaisia johtajakykyjä. Nuori Leaven on matemaattisesti lahjakas opiskelijatyttö. Naislääkäri Holloway tuo tilanteisiin psykologista näkemystä. Rennes on legendaarinen rikollinen - hänellä on tilillään enemmän vankilapakoja kuin kenelläkään muulla. Worth on elämäänsä pettynyt peräkammarin poika, jolla ei ole erityisen suurta hinkua päästä takaisin ulkomaailmaan. Labyrintin sokkeloista löytyy myös autistinen poika Kazan, joka aluksi vaikuttaa enemmänkin rasitteelta kuin voimavaralta.
Ryhmän keskinäiset suhteet tulehtuvat äärimmilleen, kun alati kasvava epätietoisuus kalvaa itse kunkin sisintä. Ainoaksi yhteiseksi päämääräksi jää selviytyminen ulos - ja tämä päämäärä on mahdollista toteuttaa vain, jos nämä erilaiset yksilöt toimivat ryhmänä. Pahinta on epätietoisuus, täydellinen logiikan puute. Onko tämä jokin suuri salaliitto? Ihmiskoe? Kenties kukaan ei olekaan vastuussa tästä? Täytyyhän täältä uloskäynti olla...täytyyhän? (Future film)

(lisää)

Soundtrackit

Cube

Cube

Original Motion Picture Soundtrack


Julkaisija: Mark Korven

Vuosi: 2008

Maa: Yhdysvallat

Muoto: digital

Pituus: 21:51

Kappalelista
1. Why Are We Here? Mark Korven 05:11
2. The Rope Mark Korven 04:13
3. Prime Numbers Mark Korven 03:18
4. Wrong Door Mark Korven 02:26
5. Escape Mark Korven 06:43