Karvakamut 3 - sirkuskaverit

  • Yhdysvallat Open Season 3
Traileri 2

Juonikuvaukset(1)

Boog ja Elliot palaavat metsänystävineen valkokankaalle täysin uudessa seikkailussa, joka on vauhdikkaampi ja karvaisempi kuin koskaan ennen - tällä kertaa ollaan sirkuksessa! Boog ei saa ystäviään lähtemään heidän jokavuotiselle poikien retkelleen, joten Boog päättää lähteä matkaan yksin. Hän törmää kiertävään sirkukseen ja vaihtaa paikkaa karhun kanssa ottaen sen paikan esityksessä. Mutta kun sirkuksen on aika palata Venäjälle, alkaa huima ralli, kun Elliot, McSquizzy, Mr. Weenie ja muut kamut lähtevät pelastamaan Boogia ennen kuin on liian myöhäistä! (SF Film Fin.)

(lisää)

Arvostelut (2)

D.Moore 

kaikki käyttäjän arvostelut

englanti The series lost most of what I loved so much about the first Open Season somewhere around the middle of the second one. The third film capped off the sad mess with an extremely boring story and much cheaper looking animation. ()

kaylin 

kaikki käyttäjän arvostelut

englanti Why is it still called "Hunting Season", it's hard to say, but it's clear that it is based on the characters. Characters that are no longer even a bit funny and only show that to create an animated feature film, it is not necessary to have a good script, but simply perseverance. If there will be a fifth film, then anything is possible. ()