Night of the Demons

  • Yhdysvallat Night of the Demons (lisää)

Juonikuvaukset(1)

Maddie Curtis ja hänen ystävänsä Lily ja Suzanne ovat valmiita mahtavaa Halloween-iltaa varten. He ovat menossa ystävänsä Angelan järjestämiin juhliin pahamaineiseen Broussardin kartanoon New Orleansissa. Yli 80 vuotta sitten kuusi ihmistä katosi jälkiä jättämättä kartanosta – ja omistaja, Evangeline Broussard, hirtti itsensä. Synkkä historia vain nostaa Broussardin kartanon viehätystä Halloweenin aikaan. Turmiollisissa ja käsistä riistäytyneissä juhlissa Maddie ja Lily törmäävät exiinsä, Coliniin ja Dexiin, Suzanin juhliessa. Hauskuus loppuu kuitenkin kun poliisit ratsaavat kartanon. Muiden vieraiden lähdettyä, Angela, Maddie, Lily, Jason, Dex, Colin ja Suzanne huomaavat jotain kauhistuttavaa. Heidän puhelimensa eivät toimi. Kartanon portit ovat salaperäisesti menneet lukkoon. Hyvin pian käy ilmi, että Broussardin kartano on yliluonnollisten voimien hallussa ja että tarina Evangeline Broussardista ei olekaan niin yksioikoinen kuin useimmat luulevat. Kartanoa asuttaa joukko demoneja, jotka tarvitsevat seitsemän ihmisruumista vapautuakseen vanhasta kirouksesta. Yksitellen vieraat joutuvat uhreiksi ja muuttuvat
hirveiksi olennoiksi. Vain Maddie, Colin ja Jason ovat jäljellä – mutta pystyvätkö he selviytymään yön yli ja estämään pahan voimia leviämästä maailmaan? (SF Film Fin.)

(lisää)

Arvostelut (2)

kaylin 

kaikki käyttäjän arvostelut

englanti Night of the Demons relies heavily on gore, which is quite good. Every now and then they also introduce a face that's a little bit familiar, whether it's Shannon Elizabeth or Edward Furlong, both of whom are a little past their prime. Then it's just a matter of wondering who will survive, if anyone, and if they'll manage to come up with some really nasty stuff, which they actually do at one point. ()

J*A*S*M 

kaikki käyttäjän arvostelut

englanti One of those few remakes that had a good chance of being better than the original. The old Night of the Demons is an undemanding and bloody fun B-movie with good make-up that would never reach the top of the horror rankings, and neither will the remake. The failure could be expected, Adam Gierasch behind the camera (the director of the stupid The Autopsy) and the long delayed première weren’t good sings. But I’m not disappointed because I wasn’t expecting anything. It’s watchable, though. 5/10 ()

Mainos

Kuvagalleria (8)