Suoratoistopalvelut (2)

Juonikuvaukset(1)

Bridget Cardiganin (Diane Keaton) elämä varakkaana kotirouvana uhkaa saada surkean päätöksen, kun aviomies Don (Ted Danson) irtisanotaan ja laskut alkavat kasautua. Tarmokas Bridget ryhtyy itse työn hakuun, vaikka CV:tä koristaa vain vanhentunut tutkinto ja kokemusta on lähinnä edustustehtävistä. Näillä meriiteillä ei työmarkkinoilla juuri juhlita, mutta Bridget löytääkin rahakkaan pestin: siivoojan paikan liittovaltion keskuspankista.
Bridget vaihtaa kasmirneuleensa haalareihin ja siivouskärryjä työntäessään hänen päässään kehkeytyy pian suunnitelma. Keskuspankissa tuhotaan joka päivä yli miljoonan dollarin arvosta kierrosta poistettavaa käteistä rahaa. Muutaman silputtavaksi tarkoitetun setelin sivuun siirtäminen ei voi haitata ketään, mutta pankkilaitoksen murtovarman järjestelmän ohittaminen vaatii täydellisen suunnitelman – ja täydellisen tiimin.
Operaation avainhenkilö on setelisilppurin käyttäjä Nina (Queen Latifah), yksinhuoltaja, joka tuhoaa työkseen rahaa ja säästää palkastaan lastensa koulumaksuihin. Kuriiriksi löytyy huoleton hippityttö Jackie (Katie Holmes), jolla on hyvä vainu turvatarkastusten suhteen. Pelattuaan aina kuuliaisesti sääntöjen mukaan nämä naiset päättävät nyt tasata tilit. (Future film)

(lisää)