007 Quantum of Solace

Traileri 2

Juonikuvaukset(1)

007 – QUANTUM OF SOLACE jatkaa tarinaa siitä mihin CASINO ROYALE jäi. Jouduttuaan Vesperin pettämäksi 007 tekee kaikkensa ettei ottaisi uutta tehtäväänsä henkilökohtaisesti. Totuuden jäljille pyrkiessään Bond (DANIEL CRAIG) saa selville, että Vesperiä kiristänyt järjestö on paljon monisäikeisempi ja vaarallisempi kuin kukaan olisi osannut kuvitella. Tutkimukset vievät Bondin Haitille, missä Bond tutustuu kauniiseen mutta hurjaluontoiseen Camilleen (OLGA KURYLENKO), joka niin ikään janoaa kostoa. Camille taas tutustuttaa Bondin häikäilemättömään liikemieheen Dominic Greeneen (MATHIEU AMALRIC), joka osoittautuu yhdeksi salaperäisen järjestön takapiruista.
Tämänkertainen tehtävä vie Bondin Itävaltaan, Italiaan ja Etelä-Amerikkaan. Hän saa selville, että Greene havittelee hallintaansa yhtä maailman tärkeimmistä luonnonvaroista. Oman organisaationsa yhteyksiä sekä CIA:n ja brittihallinnon vaikutusvaltaisia suhteitaan hyväksikäyttäen Greene aikoo syöstä erään Latinalaisen Amerikan valtion hallituksen vallasta saavuttaakseen päämääränsä.
Juonittelun, murhan ja petoksen ansojen keskellä luoviessaan 007 saa rinnalleen myös vanhoja ystäviä. Päästessään vihdoin rakkaan Vesperinsä kuolemasta vastuussa olevan miehen kannoille, Bond joutuu kilpajuoksuun CIA:n, terroristien ja jopa M:n kanssa. (Walt Disney Nordic Fin.)

(lisää)

Videot (9)

Traileri 4
Traileri 4
Dub: englanti T: tšekki
02:23
Traileri 3
Traileri 3
Dub: englanti T: tšekki
01:50
Traileri 2
Traileri 2
Dub: englanti
02:28
Traileri 1
Traileri 1
Dub: englanti
01:56