Nalle Puh ja Möhköfantti

Traileri

Suoratoistopalvelut (2)

Juonikuvaukset(1)

Kaikkihan tunnistaa möhköfantin!
Pistää sen katse ja hännänpääkin.
Ja sarvet on suuret, näkisit vain!
Ja siivetkin sillä on selässä kai.

A. A. Milnen rakastettavien ja rakastettujen tarinoiden hahmoihin perustuva Nalle Puh ja Möhköfantti on kolmas teatterilevitykseen tehty pitkä Nalle Puh -elokuva. Aikaisemmat olivat Nasun suuri elokuva ja Tiikerin oma elokuva. Nämä elokuvat kertovat kukin aikaisemmin julkaisemattoman, Milnen kirjoista tutun episodin.

Tässä uudessa tarinassa Puolen hehtaarin metsässä tapahtuu kummia. Nalle Puh, Kani, Tiikeri, Ihaa ja Nasu luulevat kammottavien möhköfanttien vallanneen heidän kotimetsänsä. Sankarit lähtevät joukolla kohti möhköfanttien asuinseutuja pelottaakseen ne tiehensä. Pieni Ruu haluaisi lähteä mukaan, mutta hänet jätetään kotiin, koska hän on nuorin. Matkallaan ystävykset huomaavat, kiitos Ruun, että kyseessä onkin ihan mukava möhköfantti.

Siis hirmuisen hurja,
karmiva niin kurja
mölyinen möhköinen fantti on!

Elokuvantekijöillä oli haastava mahdollisuus tuoda Nalle Puhin ystäväjoukkoon aivan uusi hahmo, jonka piti kaikin tavoin olla uskollinen Milnen luomille hahmoille. Viaton ja pyöreä möhköfantti, jonka nauru on yhtä tarttuvaa kuin sen leikkimielikin, voisi yhtä hyvin olla itsensä Milnen luoma. Elokuva esittelee myös uudenlaisen Ruun, joka on joukon pienin, mutta utelias, rakastettava ja oppii mielellään uusia asioita. Ruulla on valmius solmia uusia ystävyyssuhteita, ja yhdessä Fantin kanssa he pääsevät opettamaan isommille jotakin uutta. Elokuvan ihastuttavat laulut ovat Carly Simonin säveltämiä ja alkuperäisversiossa myös esittämiä. (Buena Vista Int. Fin.)

(lisää)