Juonikuvaukset(1)

Uusi tyttö kaupungissa Olivia on muuttanut kaupunkiin ja odottaa malttamattomana uusien ystävien saamista. Niinpä hän menee vapaaehtoiseksi Heartlake Cityn Loistavat lemmikit tapahtuman adoptiokojulle. Yksi koiranpennuista pääsee kuitenkin karkuun ja tuhoaa kaiken, minkä Andrea, Emma, Mia ja Stephanie ovat vaivalla tapahtuman eteen tehneet. Se siitä ystävystymisestä... Muutamassa minuutissa
Olivia on saanut neljä upouutta vihollista. On vain yksi keino korjata vahinko - yhteistyö! Saavatko Olivia, Andrea, Emma, Mia ja Stephanie korjattua asiat yhteisvoimin ajoissa Loistavat lemmikit -tapahtumaa varten?
Yllätysjuhlat Emma, Olivia, Andrea ja Mia suunnittelevat yllätysjuhlia Stephanien syntymäpäiville. Ystävyksille valkenee pian, että suunnitelman salaaminen Stephanielta on hankalaa, sillä tämä tulee epäluuloiseksi, kun tytöt ovat liian kiireisiä viettämään aikaa hänen kanssaan.
Delfiiniristeily Olivia, Stephanie, Andrea, Mia ja Emma osallistuvat koulun tiedekilpailuun ja voittavat risteilyn luksusjahdilla. Merellä kaikki ei kuitenkaan suju suunnitelmien mukaan.
Maalaistytöt Tytöt viettävät aikaa Mian isovanhempien maatilalla, ja Olivia kaataa vahingossa naapureiden ladon. Tytöt lupaavat kerätä rahaa ladon uudelleenrakentamista varten. Nyt heidän on unohdettava erimielisyydet ja puhallettava yhteen hiileen täyttääkseen lupauksensa.
Emman dilemma Stephanie haluaa jääräpäisesti voittaa kilpakumppaninsa Tanyan lautan rakennuskilpailussa eikä ota Emman ideoita ja suunnitelmia lainkaan huomioon. Tanya houkuttelee Emman omaan joukkueeseensa voidakseen kostaa Stephanielle.
Viidakkoseikkailu Olivian täti Sophie on menossa naimisiin, mutta hänen sulhasensa on eksynyt viidakkoon. Tytöt rientävät salaa viidakkoon ja yrittävät löytää sulhasen ajoissa ennen vihkimistä. (Nordisk Film Fin.)

(lisää)