Juonikuvaukset(1)

Pingviinejä saatetaan pitää vain söpöinä ja täysin vaarattomina, mutta hulvaton komedia paljastaa mihin tämä räpylänelikko – Kippari, Alokas, Rico ja Kowalski – todella pystyy, kun he tempautuvat mukaan maailmanlaajuiseen vakoojaoperaatioon. Kippari on operaation aivot, Kowalski toiminnanmies, Rico puolestaan voi pulauttaa suustaan mitä tahansa, kirjaimellisesti. Ja Alokas... No Alokas on enemmänkin tiiminsä sihteeri-kautta-maskotti. Nämä neljä omaperäistä sankaria joutuvat päätähuimaavaan seikkailuun pelastaaseen lajinsa, jonka viekas sekopää Tohtori Oktavious Brine yrittää tuhota. Kun maailma on pelastettava, on apuun kutsuttava valiojoukko. (SF Film Fin.)

(lisää)

Videot (30)

Kuvauksista 5 - Eric Darnell, Simon J. Smith, Benedict Cumberbatch, John Malkovich, Tom McGrath, Ken Jeong
Kuvauksista 5 - Eric Darnell (ohjaaja), Simon J. Smith (ohjaaja), Benedict Cumberbatch (näyttelijä), John Malkovich (näyttelijä), Tom McGrath (näyttelijä), Ken Jeong (näyttelijä)
Dub: englanti
02:19
Kuvauksista 4
Kuvauksista 4
Dub: englanti
03:52
Kuvauksista 3 - Christopher Knights, John Malkovich, Benedict Cumberbatch, Ken Jeong, Annet Mahendru, Peter Stormare
Kuvauksista 3 - Christopher Knights (näyttelijä), John Malkovich (näyttelijä), Benedict Cumberbatch (näyttelijä), Ken Jeong (näyttelijä), Annet Mahendru (näyttelijä), Peter Stormare (näyttelijä)
Dub: englanti
05:03
Kuvauksista 2 - Tom McGrath, Christopher Knights, Conrad Vernon, Chris Miller
Kuvauksista 2 - Tom McGrath (näyttelijä), Christopher Knights (näyttelijä), Conrad Vernon (näyttelijä), Chris Miller (näyttelijä)
Dub: englanti
03:23
Kuvauksista 1
Kuvauksista 1
Dub: englanti
03:16